Álomélet kézikönyv

*** Álom Élet ***

A SZEMÉLYES BOLDOGSÁGOD MEGTEREMTÉSÉNEK KÜLÖNLEGES 10 TITKA

ÚJABB KÖNYVBEMUTATÓ a TARSOLY IFJUSÁGÉRT EGYESÜLET Közösségi Terében!

2023-szeptember 14-án csütörtökön 18 órától szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt az Álomélet című kézikönyv újabb bemutatójára! Aki az előző bemutatóról lemaradt, most végre élőben megismerkedhet a kézikönyvvel és a szerző meglátásaival is. Aki pedig már volt júniusban egy könyvismertetőn, annak is érdemes csatlakoznia, hiszen más-más gondolatok, tanácsok és titkos pillérek kerülnek ez alkalommal kiemelésre és átbeszélésre ezen az eseményen!

A helyszínen meglepetések várhatók, valamint a könyvek (, melyek már csak korlátozott példányszámban kaphatók!) megvásárolhatóak és dedikáltathatóak lesznek!

A részvétel INGYENES, de a szervezők a helyek korlátozott száma miatt tisztelettel kérik az előzetes regisztrációt az esemény Facebook posztjánál itt:

Várunk Mindenkit sok-sok szeretettel!

Kérd az Álomélet kézikönyvet és építsd fel álmaid életét!

A könyv mellé ajándékba kapsz egy 20 perces online Önismereti Beszélgetést is!

Kérd a 10 Titkot tartalmazó Álomélet Gyakorlati Kézikönyvet, szüntesd meg az akadályokat, hogy megteremtsd azt az életet, amelyre mindig is vágytál…

még akkor is, ha esetleg nem tudod, mit is tegyél pontosan!

Szeretnéd megteremteni Álmaid Életét?

Rendeld meg a Kézikönyvet, melyből megtudod azt a 10 titkot,

amivel végre lebonthatod a régi falakat és teljesen újjá építheted az életedet végre!

Kinek szól ez a könyv?

Azoknak, akik szeretnének végre egy boldog, harmonikus, sikeres életet élni, és kíváncsiak azokra a fontos építő elemekre, melyek segítségével végre össze is tudják azt a gyakorlatban építeni önmaguk számára.

Azt, hogy pontosan milyen legyen ez az élet, mindenki saját maga álmodja meg. A kivitelezéshez viszont rengeteg hasznos tanácsot kaphat ebből a valóban gyakorlatias kézikönyvből.

Milyen hasznod lesz a könyvből?

💔Segít felismerni és kezelni a legfőbb önsorsrontó viselkedésmintákat,

⏲️Felgyorsítja a cél elérésének folyamatát,

☺️ Megszünteti a külső akadályozó tényezőket,

 💰Lerántja a leplet az anyagi bőség tényleges elérési útjának titkáról, hogy elérd azt az életszínvonalat, amelyben a gazdagság az értéked következménye,

 🌞Rávilágít azokra az összefüggésekre, amelyek alapján életünk eseményei végre ténylegesen, alapjaiban érthetővé válnak!

⁉️Bemutatja például, hogy miért mindig hasonló dolgokat „vonzunk be” az életünkbe, mit tegyünk, hogy elkerüljünk a bántalmazó kapcsolatokat, felfedi, hogy mi okozza a különböző nehéz helyzeteket, csalódásokat, akadályokat, betegségeket, stb.

💗🎉Ráadásul megosztja azt a technikát is, mellyel bárki elérheti és biztosíthatja a valódi örömet és boldogságot a mindennapjaiban!…

Aki már ismer személyesen, az tudja, hogy nem szeretek a „semmiről” beszélni. Az a célom, hogy tömören és érthetően minél rövidebb idő alatt, minél több hasznos tudást átadjak a hozzám fordulóknak.

Ez a könyv is egy esszencia. Három év alatt készült el. Igyekszik minden olyan információt sűrítetten tartalmazni, amire valóban szükség van ahhoz, hogy nem térjünk le arról az ösvényról, illetve elgörgessünk minden akadályt annak útjából, amelyik valóban a saját életcélunkhoz, Álmaink Életéhez vezet el!

Mit tartalmaz a könyv?

Több, mint 14 év Önismereti Személyiségfejlesztő gyakorlat tapasztalataival és sok szeretettel készült.

💯100 oldalnyi tudást tartalmaz arról a 10 titkos tanításról, amik használatával elérhetővé válik a harmonikus, boldog élet megteremtése.

👁Szemléletes képekkel gazdagított, hogy elősegítse a kapott tudás még tartósabb megjegyzését, és a tudatalattiba beépülését is.

📊🎯Többlépcsős feladatlatsor található minden fejezet végén, mellyel a kapott információt könnyedén átültethetővé válik a gyakorlati életbe!

🎁🗒✏️+ Ajándék 40 oldalas letölthető, kinyomtatható Munkafüzet tartozik hozzá, hogy bármikor megcsinálhatóak legyenek a feladatok. (3.500 Ft értékben!)

👩‍🦰💬👄+ BÓNUSZ AJÁNDÉK: egy 20 perces online Önismereti Beszélgetés velem! (5.000 Ft értékben!)

📕📖KÖNYV (7.000 FT)

+ 📒🖋letölthető MUNKAFÜZET (3.500 Ft)

+ 👄💬BESZÉLGETÉS (5.000 Ft)

Összesen 📕📖+ 📒🖋+👄💬 15.500 Ft helyett most együtt csak 7.000 Ft !             

A könyv KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN került kiadásra!

már csak 30 db ELÉRHETŐ!

Ha nem szeretnél róla lemaradni, rendeld meg mielőbb!

Átvehető személyesen a Széchenyi u.99-ben előre egyeztetett időpontban,

vagy a következő könyvbemutató helyszínén várhatóan 2023.szeptemberben.

További információ:  info @megismeresek.hu  címen!

VISSZAJELZÉSEK (egyelőre még csak az e-book példány tesztolvasóitól):

Szia Viola! Kicsit belemerültem a könyvbe, bár a feladatokkal még nem végeztem. Több résznél is azt éreztem, hogy tyű, ez nekem szól! De talán a kilencedik fejezet főleg. Bár még nem értem a végére, úgyhogy simán lehet bármelyik. 🙂 De nagyon jó, majd szeretném nyomtatott formában is megvenni. Nagyon olvasmányos és nagyon ütős lett! Kérlek soha ne hagyd abba, amit csinálsz, mert nagyon nagy szüksége van a társadalmunknak ilyen szakemberekre!

Szia Viola! 😍  A könyvhöz gratulálok! Olyan mintha ott ülnék Veled szemben és igyekeznél az agyamat „helyre tenni”.

Persze nem nyugodtam, amíg el nem olvastam! Olyan érzésem volt olvasás közben, mintha rólam / nekem írta volna. Értek nagy csapások az életben – mint rajtam kívül még sokan másokat – és bizony nehezen tudjuk magunkat a gödörből kihúzni. Én is megrekedtem a bánat, önsajnálat vermében. Talán, ha már akkor kezembe kerülhetett volna ez az írás, könnyebben, gyorsabban indulhattam volna el a gyógyulás útján. Hamarabb megláttam volna a módosítandó, kidobandó, belém rögzült rossz gondolatokat, tetteket.💗

A könyvről én ezt gondolom: „Ha van valakinek bármily javítandó az életében, vannak álmai, amit szeretne elérni, mindenképp olvassa el ezt a könyvet, végezze el a feladatokat és okvetlenül éljen a felajánlott beszélgetés lehetőségével!”🤩

Szia Viola! Sikerült végre teljesen elolvasnom a könyvet! Nagyon jó lett! Tele van hasznosabbnál hasznosabb elmélettel és gyakorlattal! Ez a könyv valójában egy komplett életmódváltó program! Hálásan köszönöm, hogy megkaphattam!

Könyvbemutatót tartottunk a KÖFÉM MŰVELŐDÉSI HÁZban

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek, aki végül el tudott jönni a 2023.június 29-ei Álomélet könyvbemutatóra! 🥰
Eddig nagyon pozitívak a visszajelzések! Úgy érezték a résztvevők, hogy „könnyed, de mégis mély tartalmú, nagyon inspiráló 1 órás beszélgetés volt Zsuzsanna Galántai -val és a szerzővel a könyvről” – és sok hasznos információról, ami nincs is benne a műben, de hozzá kapcsolódik.
🎥
Szeptemberre kaptam egy felkérést egy újabb bemutatóra Székesfehérváron! 🤩
A pontos részleteket hamarosan felteszem az oldalra!
📸A fotókért külön hálás köszönettel tartozom Katalin Rimócziné Pribéli -nek és Róka Gyula -nak!

A Fehérvár Televízió rövid riportja itt található az eseményről: TV Riport

Podcast az Áloméletről: 

📻A Vörösmarty Rádióban
az Álomélet kézikönyvről Zsuzsanna Galántai -val készült
📖BESZÉLGETÉS,
továbbá a könyvről készült
👁VISSZAJELZÉSEK
is visszahallgathatók🎧 itt:

A FEOL oldalán is szerepel az Álomélet kézikönyv: itt

A FEOL oldalán is szerepel az Álomélet kézikönyv!
Köszönöm szépen Judit Bokros !
Fotók: Klein Anna
📄A cikk:

Feladatok segítik az olvasót az átalakulásban

Álomélet, Vacsi Viola kézikönyvével

Ki ne szeretne áloméletet? A több módszerből merítő Vacsi Viola új könyve ehhez kínál gyakorlati útmutatást. A bemutatót a minap tartották a székesfehérvári Köfém Művelődési Házban.

A beszédes cím – Álomélet – mögött egy viszonylag vékony kézikönyv áll, amely utat szeretne mutatni egy teljesebb, boldogabb élet felé. A szerző Vacsi Viola, aki közgazdászként is dolgozik, emellett azonban mintegy tizenöt éve foglalkozik önismereti személyiségfejlesztéssel. A benne felgyűlt eddigi tapasztalatokat, az általa jónak tartott módszereket először három éve foglalta könyvbe: ez volt a Tükörvény, amelyet a regényes keretet megíró Horváth Irmával együtt jegyez.
Friss, önálló munkája, az Álomélet ennél gyakorlatiasabb, az elméleti részek mellett kifejezetten a technikákra koncentráló.
Ő maga is hosszú utat tett meg és számos módszert próbált ki, amíg eljutott odáig, hogy másoknak adjon tanácsot abban, hogyan tudnának jó irányban változtatni életükön.
Erről így mesélt:
– Az én gyermekkorom sem volt egyszerű, sok nehézséget, bajt tapasztaltam magam körül, ezért körülbelül tizenhat évesen elkezdtem önismereti, ezoterikus jellegű könyveket olvasni. Aztán számos önfejlesztő, segítő módszerre is rátaláltam, ám az igazi az volt számomra, amikor eljutottam az önismereti személyiségfejlesztéshez, az NLP-technikához, valamint kitanultam a Bach-virágterápiát.
Ezeket alkalmazom a mai napig is az egyéni konzultációkon vagy a csoportos alkalmakon.
Szeretnék egy új nézőpontot adni annak, aki eljön hozzám, és jó látni, ha már az első alkalom után másként megy ki tőlem, mint ahogyan bejött. Ugyanakkor egy találkozás vagy beszélgetés önmagában, a valódi tettek nélkül kevés lenne, nagyon fontos, hogy aki változtatni szeretne az életén, az napi szinten tegyen ezért, tehát gyakoroljon. Ebben nyújt támogatást az Álomélet című könyvem. Elméletből ugyanis rengeteget ismerhetünk, ám azok gyakorlatba való átültetése sokszor nem történik meg. Én a változások tényleges megvalósításában szeretnék segíteni, valamint abban, hogy aki ezt a könyvet a kezébe veszi, az meg tudja határozni azt, mitől lehet boldog, aztán konkrét lépéseket tehessen a boldogság, az álomélet felé.
– A tíz pillérre – például a félelmek, valamint a negatív viselkedésminták és tapasztalatok kezelésére, a saját utunk felismerésére – építő kiadványban most nincs keretként mesés történet, azonban a pillérek bemutatása során nagy szerepe van a tudatalatti bevonásának, amely képek és hasonlatok által történik. Ezeket használom a mondanivalóm megerősítésére, mélyebb rögzítésére és tartósabb beépítésére – tudtam meg Violától, aki próbaolvasókat – barátokat, családtagokat – is felkért arra, hogy véleményezzék a könyvet. Észrevételeik alapján már írás közben is alakult a szöveg, hogy minél könnyebben használható és érthető legyen.
Viola hozzátette: ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének magukon, az életükön változtatni. Vannak ugyanis olyanok, akik ugyan rosszul érzik magukat, de nem szeretnének módosítani semmin.
A változtatásra, a más nézőpontra egyébként azért van szükség, mert ha nagyobb vagy visszatérő probléma jelentkezik az életünkben, azt a korábbi sémákkal nem tudjuk megoldani. Ilyenkor szükséges új módszerek találása és alkalmazása, vagyis tényleges elsajátítása.
Ehhez az átalakuláshoz járulhat hozzá a kézikönyv, amely a valódi változáshoz az elméleti tudáson felül segítő feladatokat is ad az olvasónak.

Tükörvény könyv borítója - előlap

KEDVEZMÉNYES KÖNYVCSOMAG:

Álomélet + Tükörvény = 7.000 Ft + 4.000 Ft

= 11.000 Ft helyett csak 10.000 Ft!