skip to Main Content

Így fog az ÉLETED

ÚJRA HARMONIKUSAN MŰKÖDNI
HOSSZÚ TERÁPIÁK HELYETT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

Akkor is ha bármilyen korábbi trauma, rossz szokás, helytelen munkaválasztás, lelki eredetű betegségek, mérgező emberi kapcsolatok súlya nyomja is a vállad

MINŐSÉGI ÉLET, DE?

Gyerekként Te is hitted, hogy ha majd felnősz bármit elérhetsz, amit csak szeretnél? Egy kiváló, harmonikus életről ábrándoztál, tele örömmel és szeretettel? Olyanról, ahol végre saját magadat megélheted őszintén és tisztán? Ahol miközben támogató emberek vesznek körül? Te pedig egészségesen, lendületesen, csodálatosan, tehetősen élsz?

ELEGED VAN?

Már meguntad, hogy – az álmaiddal ellentétben viszont – a valóságban folyton elakad az életed? Hiába olvasol rengeteg önfejlesztő könyvet, hiába mész el jobbnál jobbnak ígért tréningekre, tanfolyamokra, jársz évekig különféle szakemberekhez, költesz egy csomó pénzt és energiát mindenféle módszer kipróbálására, ám senki nincs, aki a Te saját problémáddal a gyakorlatban is foglalkozna, aki megfogná végre a kezed és elindulna végre a saját életed rendbetételéért?

Itt végre MÁS HELYEN jársz!

 • Nem a már megszokott évekig tartó hagyományos terápiákban lesz részed!
 • Itt nem kell évekig a múltadat analizálni, hogy aztán a sebeket feltépve vagy újra megszégyenülve csak annyit deríts ki, hogy pontosan mikor és hol siklott félre az életed!
 • Végre nem költesz több százezreket könyvekre, szakértői véleményekre és tanácsokra, hogy megkapd ugyanazokat a “klisé mondatokat” és “okosságokat”, amikkel aztán a gyakorlatban érthetetlen mihez is kezdj!
 • Nem fogod végre Magad tanácstalannak, frusztráltnak, elhagyatottnak, tökéletlennek érezni!
 • Most nem Neked kell tippelgetned / “barkóbáznod” és rájönni a nagy igazságokra és összefüggésekre a hosszú órákon keresztül feltett, minden részletet kiveséző kérdések kereszttüzében!
 • Nem kell hinned abban, hogy előbb-utóbb majd csak jobb lesz, egyszer majdcsak hatnak a gyakorlatok!
 • Szükségtelen szüntelenül feszülten küzdened, rengeteg erőt kipréselned magadból, szenvedni különböző nehéz gyakorlatokkal…!

AZ IGAZSÁGOT HA VÉGRE MEGISMERED – ITT ÁTFORDUL AZ ÉLETED!

Vacsi Viola vagyok, 2009 óta foglalkozom Önismereti személyiségfejlesztéssel és ÉletútRendezéssel.

 • többszáz embernek segítettem Személyes Tanácsadásokkal gyorsan, hatékonyan helyreállítani az egyensúlyt életükben,
 • éveken keresztül vezettem havonta csoportos Lélekállításokat és Önismereti Klubbokat,
 • valamint a TÜKÖRVÉNY című önismereti regény szakmai szerzőjeként az élet nagy válaszút kérdéseinek megértésében és megoldásában nyújtok támogatást.

Az elmúlt több mint 10 évben Önismereti tanácsadói, ÉletútRendezői munkám során a legtöbben azért fordultak hozzám, mert tele voltak az alábbi negatív érzelmekkel és gondolatokkal:

Szorongás, önbizalomhiány, félelmek, fóbiák, düh, csalódás, harag, féltékenység, tehetetlenség, bűntudat és még sorolhatnám.

Elegük lett abból, hogy emiatt nem tudtak teljes életet élni. Olyan minőségi életet, amit belül mindig is szerettek volna.

A sok-sok hosszú időn keresztül hordozott problémák után a hozzám fordulók rendszerint meglepődtek azon, hogy

 • már az első beszélgetésünk hatására mennyi negatív érzelemtől szabadultak meg,
 • továbbá látványosan megváltozott az életszemléletük,
 • nőtt az önértékelésük, önbizalmuk, energiaszintjük.
 • Magabiztossá váltak kapcsolataikban,
 • képessé váltak a múlt sebeit begyógyítani,
 • saját boldogságukért tenni,
 • kitisztítani életüket és egy harmonikus új irányba állítani,
 • s így céljaikat elérni végre!

Már az első beszélgetéssel megváltozik az életszemléleted és az energiaszinted!

ÉletútRendezés – VÉGRE VALAMI MÁS!!! 🙂

Ezen a helyen végre valami újat tapasztalhatsz!!!

 • Már az első alkalommal garantáltan egy új szemszögből fogod látni az életedet!
 • Ha pedig itt nem állsz meg, akkor egyszerű, praktikus gyakorlatokat (Házi feladat) kapsz, hogy tényleg elkezdj változni végre!
 • Itt senki nem hagy magadra! Támogatva leszel minden nap, így folyamatosan cselekszel, hogy a régi téves szokásaid/mintáid valóban átalakuljanak!
 • Nem “álszent buksisimogatást” fogsz kapni,  itt nem az a cél, hogy benne maradj a problémádban, helyette őszinte igazságokat és gyakorlati módszereket fogsz elsajátítani, hogy kikerülj a csapdáidból!
 • Nemcsak, hogy kikerülj a rossz szituációkból, de a cél, hogy felismerd és felszámold a saját korábbi önsorsrontó gondolataidat és működéseidet (Dogmáidat), továbbá olyan új viselkedési módokat sajátíts el, melyekkel a jövőben el is kerüld a hasonló helyzeteket végre!

MÉGIS HOGYAN? 

– Már EGY BESZÉLGETÉS is teljesen átformálja a nézőpontodat! Rengetegen ennek hatására képessé válnak felismerni  és megszüntetni FŐ Önsorsrontó téves gondolatrendszerüket (Dogmájukat), kijönni a régóta hordozott problémás helyzeteikből és téves viselkedésükből! Ha csak ennyit teszel életed javításáért, már óriásit léphetsz előre!

TEDD MEG VÉGRE A LÉPÉST!

Adj egy esélyt Magadnak és jelentkezz be egy 30 perces INGYENES bevezető ONLINE BESZÉLGETÉSRE! Nincs mit veszítened!

 

JELENTKEZZ INGYENES 30 perces online BESZÉLGETÉSRE velem!

A rendelés elküldésével elfogadom az Adatvédelmi irányelvekben foglaltakat.
Adatvédelmi irányelvek

FOLYTASD A RENDRAKÁST!

Ha elégedett voltál a beszélgetéssel és végre pozitív változást és felismerést szeretnél elérni az életedben, illetve valamely életterületedet rendezni szeretnéd, vagy mind a 16 Életút Romboló DOGMÁT fel akarod számolni, akkor a

4 ALKALMAS MINI vagy 8 ALKALMAS TELJES ÉletútRendezés során többek között megtudhatod, hogy:

 • Hogyan csapod be magad a félelmeiddel és hogy tudod szeretni magad az igazság által!
 • Mit kell pontosan tenned azért, hogy céljaid megvalósuljanak!
 • Mit ne tegyél a továbbiakban, hogy ne akadályozd saját Magad (16 önsorsrontó DOGMA felszámolása)!
 • Mik azok a dolgok, melyeket más megközelítéssel szemlélve a megfelelő helyre tudsz illeszteni a Világodban!
 • Az ismétlődő helyzetekből le tudod végre szűrni a tanítást, hogy már ne kísértsenek tovább a régi leckék!
 • A traumáidat erőforrásokká változtatva felszabadulsz a múlt terheitől!
 • Felismered a legfőbb félelmedet, mely elől nem menekülve, hanem célját felfedezve együtt tudsz végre működni sorsoddal!
 • Univerzális törvényszerűségeket tanulsz a Világ, valamint Saját működési rendjéből, hogy

  kapj végre egy átlátható, összeszedett kezelési útmutatót az Élethez!

Rengetegen jártak már a több mint 10 éve tartó szakmai munkám során nálam. Ha kíváncsi vagy, olvasd el a visszajelzéseiket lejjebb! Óriási átfordulásokon mentek keresztül párkapcsolati, egészségi, élethelyzeti és egyéb problémás helyzeteikből. Rendeztél Életüket felismeréseik által!

Neked mit kell felismerned ahhoz, hogy végre könnyedén, örömmel és ténylegesen átfordítsd az életedet?

Életút Rendezés - azaz 8 alkalmas Meditációs Oldássorozat visszajelzés

8 ALKALMAS ÉLETÚT RENDEZÉS!

8 alkalmas meditációs oldás a gyakorlatban – esettanulmány

Bevezető beszélgetés: Péternek saját vállalkozása van, fotózással foglalkozik. Azért keresett meg, mert a következő évben szeretné tovább fejleszteni az üzletét, de elakadt, nem tudja, hogy milyen irányba induljon.
Több lehetőséget is talált több százezer Forintért, például négy hónapos általános bevétel maximalizáló képzést vagy együttműködést támogató, vállalkozókat összetartó csoportot, de valahogyan egyiket sem érezte igazán megfelelőnek arra, hogy az ő saját, egyéni akadályait és korlátait sikeresen felszámolhassa általuk végre.

A fő problémája ugyanis az, hogy sokszor halogat és nem fejezi be az adott határidőre a megrendeléseket. Valószínűleg ez azért történik, mert az utómunkát nagyon hosszan elnyújtja, töpreng sokat a technikai megoldások használata közben, mert aggódik, hogy biztosan megfelelnek-e, tetszeni fognak-e majd az elkészült fotók az ügyfeleinek.

Megkértem Pétert, hogy határozza meg konkrétan, hogy 1 és 15 között mennyire érzi jónak az életét az ideálishoz képest. Erős közepes 7-est adott a mostani helyzetére.

Megbeszéltük, hogy minden következő beszélgetésünk alkalmával egy-egy meditációs oldást fogunk végezni a legfontosabb elakadásainak felszámolására, ami után házi feladatokat is kap, valamint újból pontokkal értékelni fogja az életét.

Összesen 6 meditációs alkalommal dolgoztunk az akadályozó tényezők lebontásán Péter életében, majd a végén egy összegző záró beszélgetésben átnéztük és megerősítettük a teljes átalakulási folyamatát.

Az 1. alkalommal azon dolgoztunk, hogy megtudjuk vajon mik lehetnek a halogatásának a valódi kiváltó okai. Egy rövid lazító gyakorlatot követően irányított meditációs utazásban megnéztük, hogy milyen életre vágyik pontosan, illetve mik azok a dolgok, amik akadályozzák ennek elérésében.

Kiderült, hogy az önszabotázs hátterében az áll, hogy saját magát folyton háttérbe szorítja, nem teszi magát boldoggá, mert mindenkinek meg akar felelni. Szüksége lenne pihenésre és feltöltődésre is, például sétálni, beülni egy kávéra, barátokkal találkozni, íjászkodni, stb. Valamint kevésbé veszi észre a pozitív dolgokat főleg saját magában, többet lenne érdemes hálásnak lennie minden jóért az életében.
Hátráltatja még az is, hogy nem egy dologra fókuszál. Sikeresebb lehetne, ha jobban hinne önmagában, és egy jó mastermind csapatot találna, ahol kölcsönösen támogathatják egymást a tagokkal. Érdemes lenne egy napra egy fő feladatot tervezni csak és a sok régi elmaradást kitakarítani közben.

A meditációs gyakorlatot és pár apró házit követően 10-re, majd 13-asra is változott Péter életének elégedettségi szintje a korábbi 7-es értékről a 0-15-ig terjedő skálán.

Minden nap kényeztette magát valamilyen élménnyel. Sétált a városban, forralt borozott a Párjával, origamit hajtogatott, kedvére fotózott, stb.
A vállalkozásában is megváltoztak a dolgok. Naponta könnyedén elkészült egy-egy kulcs feladattal. Minden nap érkeztek hozzá megkeresések, kapott felkéréseket, munkákat folyamatosan.

A 2.alkalommal megnéztük meditációs oldás során, hogy milyen lenne az az élet, amire igazán vágyik.
Ehhez megvizsgáltuk a gyermekkori elakadásokat, félreértéseket, tévesen kialakult nem hatékony viselkedéseket. Például fény derült arra, hogy a szülők és a nagyszülők felé irányuló megfelelés, szórakoztatási szándék mennyire akadályozza Pétert a mai napig abban, hogy őszintén megélje és megmutassa önmagát.

Megtaláltuk a generációs hívószavát is. Azt a kulcsot, amely minden akadályozó ajtó kinyitásában segítheti Pétert az életében, hiszen ez az az egy dolog, ami életének fő feladata, ezen téma köré rendeződnek a tanulandó feladatai.

Házi feladatában a jövőbeni sikeres, önazonos kép minél többszöri átélése volt a cél, valamint az önfelvállalás gyakorlása minél több helyzetben, melynek hatására még jobban beindultak a vállalkozásában a sikerek, naponta jöttek újabb megrendelések és felkérések!

A 3.alkalommal megvizsgáltuk, hogy a múltban amikor eggyel magasabb szintre került az élete, elért valami új munkát, ideálisabb párkapcsolatot, több fizetést például, azt hogyan csinálta. További kérdésekre is kerestünk belső válaszokat: Mik kellenek ahhoz, hogy számára pozitívan változzon az élete? Milyen a viszonya az új dolgokkal, a változással? Hogyan segíti az új dolgok kipróbálása előrébb vinni az életét?

A rutin és a spontaneitás témaköreit jártuk körbe. Péter emlékeiből az a tanulság és felismerés rajzolódott ki, hogy amikor “szintet lépett”, fejlődött és jobb helyzetbe került az élete, annak hátterében mindig valami addig ismeretlen, szokatlan, komfortzónán kívüli lépés állt.
A házi feladatban is az új dolgok kipróbálására került hangsúly (pl. új útvonalon ment a fotóstúdiójába, beült új kávézóba, más boltban vásárolt, videózott fotózás helyett…), amitől Péter boldogság szintje még jobban megemelkedett (13-14 pont).

A 4.alkalommal az életében jelentkező akadályok és problémák volt a fő téma. Elmondta az épp aktuális konfliktusait két különböző ügyfelével. Szerette volna megérteni, hogy miért jelennek meg ilyen zavaró szituációk az életében, illetve mit kell tennie, hogy megfelelően rendeződjenek?

A meditáció során több olyan emberrel találkozott a múltjából, akikkel valamilyen nézeteltérésbe , konfliktusba keveredett. Kiderült számára, hogy nem véletlenül történtek meg ezek az események, valamint megvilágításba került végre, hogy mit szeretett volna az adott helyzet neki tanítani, milyen erőforrást erősített meg benne. Az eddig fennálló düh, szomorúság, illetve félelem eltűntek. Helyükre a megértés, elfogadás és hála került.

Végül a kiinduló két jelenlegi konfliktus is értelmet nyert. Sőt! Már alig várta Péter, hogy megoldhassa őket a meditáció során kapott ötletek alapján. A házi feladat során mindkét ügyfelével szemben új módon viselkedett, kiállt magáért szeretettel, mely hatására tiszteletet és megbecsülést nyert viszonzásul!

Az 5.alkalommal a motivációjának megerősítése és a komfortzóna visszahúzó erejének felszámolása következett.
A meditáció során megvizsgáltuk, hogy milyen jövő vár rá, ha nem változtat semmit az életén, illetve milyen lesz akkor a világa, ha megteszi azokat a változtatásokat és lépéseket amiket eddig felismert.

Óriási erővel bíró felismerés volt, hogy a jelenlegi életvitelével milyen életszínvonalon fog megrekedni, azonban egy-két apróbb változtatás hatására viszont milyen új életminőséget tud kialakítani saját maga és a családja számára.

A látottak és a házi feladat még több energiát biztosított Péternek az eddig kialakított új szokásainak fenntartásában és további új átalakulásokhoz is kedvet kapott. Például elkezdett rendszeresen ismét futni reggelenként.

A 6.alkalommal az alapvető hitrendszerét vizsgáltuk meg. Azt, hogy mik azok a legmélyebb, gyermekkorban berögzült parancsok, általánosan elfogadott mindenre érvényes féligazságok, amelyek alapján a tudatalattija blokkolhatja az életét és a sikereit.
Ezek felismerése és átalakítása nélkül hiába tesz meg az ember mindent a célja elérésének érdekében, a tudatalattija mindig szabotálni fogja őt!

Sok ilyen rögzülés lehet az ember életében. Például olyan, hogy a sikeres emberek nem becsületesek, a gazdag embernek nehezebb bejutni a mennyországba, mint a tevének átjutni a tű fokán, a vállalkozóknak nincs idejük a családjukra, csak az a jó ember, aki tökéletes és soha nem hibázik, stb.

Érdemes ezeket átnézni, hogy valóban abszolút minden helyzetre érvényesek-e ezek a kijelentések, vagy lehetnek igazak bizonyos szituációkban, de nem minden esetben. Valójában az ember kezében van mindig a döntés, hogy az adott dolgait, képességeit, szaktudását, energiáit, pénzét rosszra vagy jóra használja fel.

Péterben a meditáció és a házik hatására végre kioldódott egy belső jelentős blokk, illetve ellenállás: a hibázástól való félelem. Végre teljesebben fel merte vállalni és megmutatni önmagát a világnak! Végre megnyílt, és elkezdett posztolni a hobbijának a témájában is az Instagramon.

A 7.alkalommal összegeztük a 6 alkalom eredményeit és felfűztük egy képzeletbeli összegző történetre a könnyebb megjegyezhetőség érdekében.
Egy ősi mondás úgy tartja, hogy “Egy kép többet ér 1000 szónál!” Éppen ezért a történeteihez minden alkalommal már a korábbi alkalmakkor is igyekeztünk egy-egy szimbolikus képet keresni, ami kifejezi a kapott tanulságot vagy felismerést.

A záró alkalommal Péter életét egy labirintusban játszó állathoz hasonlítottuk, aki keresi azt az útvonalat, amivel el tudja érni az elrejtett kedvenc ételét.
Végigvettük honnan ismeri fel azokat az útvonalakat, amik nem a jó irányba viszik, valamint azt, hogy milyen dolgokra érdemes figyelnie, hogy mindig a megfelelő úton haladjon.

A kapott kép leegyszerűsített, jól megjegyezhető formában összesítette a 6 meditáció során átélt és felismert azon téves működési mintákat, amelyeket az emberek életük során legtöbbször sajnos elkövetnek. Továbbá megmutatta azt is, hogy mi alapján lehet ezeket a tévutakat (életjátszmákat) felismerni, és gyorsan a boldogsághoz, harmóniához, belső céljainkhoz vezető helyes ösvényt megtalálni mindezek helyett!

Péter életében olyan szembetűnő volt a változás, hogy a környezete és a családja is rögtön észrevette azt!
A felesége annyira pozitívnak találta az új viselkedését, sikereit és örömét, hogy ő is szerette volna kipróbálni a módszert, így bejelentkezett egy meditációs sorozatra! 🙂

 

JELENTKEZZ INGYENES 30 perces online BESZÉLGETÉSRE velem!

A rendelés elküldésével elfogadom az Adatvédelmi irányelvekben foglaltakat.
Adatvédelmi irányelvek

VISSZAJELZÉSEK

Történetek

Újra együtt

Sziasztok, nagyon magam alatt voltam, zokogva hívtam Violát. A párom szakított velem, mert már nem bírta tovább a sok veszekedést.…

Tovább olvasom

Visszatalálni önmagamhoz

„Egy ideje már azt éreztem, hogy elakadtam. Egy megfelelési vágy kerített hatalmába. Magam felé, a társadalom felé. Furcsa ez, mert…

Tovább olvasom

Betegségből fordulat

Gyerekkoromból hoztam rengeteg félelmet, megfelelési kényszert, “nemvagyokelégjó”-érzést, ami egyrészt édesapám betegsége (skizofrénia) miatt a família egészére jellemző aggódással és “lábujjhegyen…

Tovább olvasom

Sosem késő az önszeretet

Kedves Viola! A nemrégiben Nálad tett látogatásommal és a beszélgetésünkkel kapcsolatban szeretnék még néhány gondolatot megosztani Veled. 66 éves elmúltam,…

Tovább olvasom
Back To Top