skip to Main Content

Így fog az ÉLETED

ÚJRA HARMONIKUSAN MŰKÖDNI
HOSSZÚ TERÁPIÁK HELYETT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

Akkor is ha bármilyen korábbi trauma, rossz szokás, helytelen munkaválasztás, lelki eredetű betegségek, mérgező emberi kapcsolatok súlya nyomja is a vállad

A LEGNAGYOBB PROBLÉMA MA:

Az elmúlt 10 évben Önismereti tanácsadói, ÉletútRendezői munkám során a legtöbben azért fordultak hozzám, mert tele voltak az alábbi negatív érzelmekkel és gondolatokkal:
Szorongás, önbizalomhiány, félelmek, fóbiák, düh, csalódás, harag, féltékenység, tehetetlenség, bűntudat és még sorolhatnám.
Elegük lett abból, hogy emiatt nem tudtak teljes életet élni. Olyan minőségi életet, amit belül mindig is szerettek volna.

A sok-sok hosszú időn keresztül hordozott problémák után a hozzám fordulók rendszerint meglepődtek azon, hogy már az első beszélgetésünk hatására mennyi negatív érzelemtől szabadultak meg, továbbá látványosan megváltozott az életszemléletük, nőtt az önértékelésűk, önbizalmuk, energiaszintjük.
Magabiztossá váltak kapcsolataikban, képessé váltak a múlt sebeit begyógyítani, saját boldogságukért tenni, kitisztítani életüket és egy harmonikus új irányba állítani, s így céljaikat elérni végre!

ÚT A CÉL FELÉ:

Vacsi Viola vagyok, 2009 óta foglalkozom Önismereti személyiségfejlesztéssel és ÉletútRendezéssel.

 • Azóta már több száz embernek segítettem Személyes Tanácsadásokkal gyorsan és hatékonyan helyreállítani az egyensúlyt életükben,
 • éveken keresztül vezettem havonta csoportos Lélekállításokat és Önismereti Klubbokat,
 • valamint a TÜKÖRVÉNY című önismereti regény szakmai szerzőjeként az élet nagy válaszút kérdéseinek megértésében és megoldásában nyújtok támogatást.

TAPASZTALHATÓ BIZONYÍTÉK, HOGYAN?

Az elakadás az életben mindig valamilyen ismeret hiányából fakad. Amint megismerjük a valódi helyzetet részletesebben a maga teljességében, képessé valunk megváltoztatni magát az elakadást alkotó és létrehozó feltételeket is! A probléma megoldásának kulcsa ennek során feltárul magától előttünk!

Tanácsadói munkám során rengeteg ilyen kulcsot sikerült felismerni és bevinni a hozzám fordulók életébe, ám ezek csak egy-egy konkrét élethelyzet megoldásában segítettek, igaz abban kiválóan. Az átmeneti, tüneti kezelés helyett az én célom ezen túl azonban mindig is a kiváltó gyökér ok megszüntetése volt.

Gyerekkorom óta kutattam, tréningekről tréningekre, iskolákból iskolákba jártam, éveken keresztül olvastam, tanultam, képeztem magam, de megérte!

Végre eljutottam azokhoz a tanításokhoz, amik képessé tettek megtalálni a tényleges, működő, egyszerű és hatékony személyre szabott módszert:
Azt, hogy az illető személy képessé váljon bármilyen helyzet megoldási módját önmagától megtalálni és külső segítség nélkül bármikor visszabillenni saját egyensúlyi állapotába.

Már az első beszélgetéssel megváltozik az életszemléleted és az energiaszinted!

 

HALAT KAPSZ VAGY HÁLÓT?

Nem csak a tünetre, hanem a kiváltó okra szeretnél rálátni és megoldást találni végre?

Korábban mindig az aktuális probléma feldolgozására törekedtem, hiszen a hozzám forduló is azt szerette volna mielőbb rendezni. Boldogan távozott is a beszélgetéseink végeztével, és sikeresen túl is jutott krízisén, ám rövidebb vagy hosszabb idő elteltével ismét felütötte a fejét életében egy-egy újabb, előre nem látott, nem várt akadály.

A legtöbb ember sajnos hónapokig vagy évekig jár kezelésekre, terápiákra, coachingra, rengeteg időt, energiát és pénzt áldoz különböző módszerek kipróbálásra pont azért, mert leggyakrabban mindig csak a felszíni tüneteknél történik elmozdulás, de mélyebb rétegekig, illetve teljesen lentre, a probléma valódi gyökerére nem derül mielőbb fény.

Számomra mindig az az elv volt a legfontosabb, hogy “hálót adjak és ne csak halat”! Hogy képességeket segítsek felszínre hozni és kialakítani az emberekben, melyekkel a kríziseiket hatékonyan önállóan megoldják. Tanítani, megmutatni, megérttetni és begyakoroltatni a hasznos képességeket.

Az ÉletútRendezés során a fő elakadási pont megismerése a cél, amelyből az összes többi probléma kialakul.
A feltérképezésen túl pedig számos olyan univerzális törvényszerűség kerül megértésre, mely lebontja ezen kiváltó traumát és felépít egy új minőségi életet számodra!

ÉletútRendezés

Melyen, ha részt veszel többek között megtudhatod, hogy:

 • Hogyan csapod be magad a félelmeiddel és hogy tudod szeretni magad az igazság által!
 • Mit kell pontosan tenned azért, hogy céljaid megvalósuljanak!
 • Mit ne tegyél a továbbiakban, hogy ne akadályozd saját Magad!
 • Mik azok a dolgok, melyeket más megközelítéssel szemlélve a megfelelő helyre tudsz illeszteni a Világodban!
 • Az ismétlődő helyzetekből le tudod végre szűrni a tanítást, hogy már ne kísértsenek tovább a régi leckék!
 • A traumáidat erőforrásokká változtatva felszabadulsz a múlt terheitől!
 • Felismered a legfőbb félelmedet, mely elől nem menekülve, hanem célját felfedezve együtt tudsz végre működni sorsoddal!
 • Univerzális törvényszerűségeket tanulsz a Világ, valamint Saját működési rendjéből, hogy

  kapj végre egy átlátható, összeszedett kezelési útmutatót az Élethez!

Rengetegen jártak már a több mint 10 éve tartó szakmai munkám során nálam.

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a visszajelzéseiket is mielőtt döntenél!

Gyere és tapasztald meg Te is, milyen a valódi gyakorlati változás ha tényleg elkötelezett vagy, hogy végre minőségi, harmonikus életet élj!

Elképesztő, de már egy beszélgetéstől elindul végre az életed a minőségi változás felé!

VISSZAJELZÉSEK

Biztosan működni fog nekem is?

 • Eddig még mindenkinél sikerült! 10 év alatt több 100 embernél! 🙂
 • Egy alkalommal már érezned kell a változást, nem kell várnod hosszú hónapokig!
 • Gyakorlatokat kapsz és célokat, amin keresztül nyomon tudod követni saját változásodat! Naponta ellenőrizzük közösen!
 • 100% pénzvisszafizetési garancia az első alaklom árából! Ha mégis kétségeid merülnének fel, az első alaklom kipróbálását követően ha úgy döntesz, visszakapod a beszélgetés díját (eddig erre a 10 év alatt egyszer sem került sor!)

Jelentkezz be mielőbb, mert az időpontok hamar betelnek!

Tel.: 06/30/341-51-57

Valójában a legnagyobb érték az életben, ha számunkra értelmes, értékes életet élhetünk!

Érdeklődés életút rendezés iránt

A rendelés elküldésével elfogadom az Adatvédelmi irányelvekben foglaltakat.
Adatvédelmi irányelvek

Back To Top