skip to Main Content

Tevékenységek és Árak  Felnőttek/Gyermekek számára, online vagy személyesen

  • Önismereti Konzultáció – ÉletútRendezés (Meditációs oldással, Virágterápiával kiegészíthető)
  • Sorselemzés (Numerológia, TAROT)

1. alkalom INGYENES online 30 perces beszélgetés! Bejelentkezés:  06 30-341-5157, info@megismeresek.hu

1 óra (60 perces) alkalom: 16.000.- HUF Br./óra – (AJÁNDÉK KUPON-ként is kérhető!)

1,5 óra (90 perc): 22.000.- HUF Br./1,5óra

2 hónapos /8 órás/ PROBLÉMÁS HELYZET OLDÁSA* Akció: 128.000 Ft helyett csak 110.000.- HUF Br. (14.000 Ft/óra, a vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel!)

6 hónapos /26 órás/ KOMPLEX ÉLETÚT RENDEZÉS* Akció: 416.000 Ft helyett csak 300.000.- HUF Br. (a vásárlástól számított 8 hónapon belül használható fel!)

Lélekállítások: 7.500.- HUF Br./fő/alkalom.

Tükörvény könyv: 3.500 Ft + 1.100 Ft postaköltség

Sok szeretettel várlak, találkozzunk ONLINE vagy SZEMÉLYESEN! 🙂

     

Helyszín:

SZÉKESFEHÉRVÁR, Széchenyi u. 99.

vagy BUDAPEST XVII.Kerület

 

🎁AJÁNDÉK ÖTLET! 🎁

  • TÜKÖRVÉNY – ha válaszúthoz érkezel – című könyv: 3.500 Ft + ajándék 20 perces online beszélgetéssel!      

Ajándékozz egy önismereti regényt önmagadnak vagy szeretteidnek, melyben egy történeten keresztül megismerhetővé válnak az életünket irányító számos univerzális bölcsességek/törvények, melyeket megértve az életünk fontos döntései könnyebben átláthatóvá és meghozhatóvá válnak! 

Most ráadásul 20 perces ajándék online beszélgetés is jár a könyv mellé, melyet 2022.04.30-ig lehet igénybe venni!                                            

      

Referenciák

Ha szeretnétek megosztani, hogy milyen élmény a velem való találkozás, írjatok! 🙂

“Bátran tudom ajánlani Violát, mivel egy igen felkészült szakember, rendkívül sok oldalról megtudja közelíteni a problémát. Ez a sokrétűsége az általa használt szerekben is megmutatkozik, így mindenkinek a számára legmegfelelőbbet tudja kiválasztani. Az sem elhanyagolható szempont, hogy folyamatosan képzi magát és mindig napra kész a legújabb ismeret anyagokból, ezt beszélgetéseink során derítettem ki róla. Ja és nem mellékes, hogy használnak is a módszerei :):)”

Üdv.

Szabó Kálmán

Tudod Viola,

azt szeretem többek között benned és azért szeretek Veled beszélgetni, mert annyira nyugodtan, kedves, türelmes, finom, puha, meleg, lágy hangon tudod elmondani a dolgokat és olyan jól rávilágítva a lényegre a megfelelő szóhasználattal, hogy mindent egyből megért és átlát az ember…

Mint egy igazi anya, aki szeretettel bánik azzal, akinek segít és ez érződik a hangszínből és a szavakból is!

Köszönöm 🙂 Puszi 🙂

Marx Andi

“Egy szuggesztív személyiséget ismertem meg benned, aki képes látni és láttatni. Néha az ember a legegyszerűbb dolgokat képtelen észrevenni, és a legnagyobb feladatot az egyszerű létkérdések megválaszolása jelenti. Nekem sok feladatot adtak a kérdéseid, de mire megválaszoltam Őket hipp-hopp rend lett a fejemben, és szép lassan az életemben is. Köszönöm!”

V. Zsolt

http://www.vojazs.hu/

“Több alkalommal jártam Violánál, kezdetben numerológiai elemzésen, aztán hamarosan oldáson is.

Többnyire akkor választottam ezt a módot, amikor úgy éreztem, hogy magamtól nem tudnom megoldani, vagyis inkább átlátni a jelenlegi helyzetet, amibe kerültem.

Ez alkalmakon minden esetben megtaláltam egy mélyebben gyökerező, fájdalmas vagy elnyomott érzést, amire ránézve, s megértve vagy elengedve, szinte újraélve, új megoldásokat találtam életem nehéz helyzeteire.

Ezek nagyon sokrétű dolgok voltak: párkapcsolati nehézségek, gyermekeimhez kapcsolódó dolgok, pénzzel kapcsolatos megfeneklés, szülővel való kapcsolat, s nem utolsó sorban MAGAMMAL VALÓ KAPCSOLAT.

A kisfiamnak is volt nehéz időszaka, Viola kezelése nagyon sokat segített neki. Az akkor 4 éves gyermekem örömmel működött együtt Violával: színezett, rajzolt, gombokat rakogatott nagy örömmel, kártyát választott, s mesélt róla, Bach virág cseppeket kért, s egyedül is csepegtetett…

Amikor már elfogytak a cseppek, s eltelt egy kis idő, ő mondta: úgy érzem, menjünk el Violához.

Köszönöm a segítséget, a figyelmet, a módszerek gazdagságát, a ránk hangolódást. Minden esetben éppen a legjobbat kaptam akkor és ott!! Most már sok dolgot magamtól is megoldok, mindezek segítségével…”

F. H. Irma

“Életem egy nagyon nehéz (ha nem a legnehezebb) időszakában a sorsomat meghatározó legalapvetőbb kérdésekre kerestem válaszokat. Írhatnám, hogy kerestem az Utat, vagy Önmagam, de igazából egyszerűen csak nem értettem, hogy mi történik bennem és körülöttem.

Aztán “véletlenül” találtam egy mail-címet, ami Violához vezetett. És elkezdődött egy hosszú utazás, ami a mai napig is tart, és remélem csak nagyon hosszú idő múlva zárul majd le. 🙂

Első alkalommal egy numerológiai elemzést kaptam önmagamról és azokról, akik számomra fontosak, vagy fontosak voltak. Döbbenten ültem. Nem csak azt tudtam meg, hogy milyen vagyok, hanem azt is, hogy mi ennek az oka. Ma már én is tudok “számolni”  az emberekkel és saját magam mindennapjaival, mert megtanultam Violától a számmisztika alapjait az általa tartott tanfolyamokon, de később Mester-numerológia kurzust is hallgathattam Tőle.

Változni, változtatni szerettem volna. Meditációs oldások, Tarot, Lélek állítás – sorolhatnám még az eszköztárat, amit Viola felsorakoztatott, hogy segítsen tudatosabbá, teljesebbé válnom.

Köszönöm Violának hogy segített, hogy segít, és kívánok munkájához sok sikert, egészséget, bőséget!”

Namaste!

Balogh Imre

“Violánál több alkalommal is voltam képzésen.

A Numerológia területe keltette fel az érdeklődésemet, s amikor csak tanfolyamot tartott, mindig jelen voltam.

Egy bevezető előadás alkalmával találtam szimpatikusnak Violát, s azt a módot, ahogyan ő átadja a tudást.

Nem csalódtam.  🙂

Az előadások szakmai minősége kiváló, Viola lendületes, s minden információt, ami a birtokában van, át akar adni, ezért nincs titok. S nincs üresjárat.

Nála éreztem, hogy amit tanultam, azt használni tudom, amiben megakadtam, arra újra választ kaptam, akár más példákkal, akár úgy, hogy rávezetett engem.

Bármikor kérdezhettem Tőle telefonon vagy levélben is, mindig kaptam még újabb adatokat is a kérdésemhez.

Ezért már száz fölötti az a szám, amennyi elemzést elkészítettem, kezdetben saját örömemre, később felkérésre is.

Nagyon szeretem, és egyre mélyebben ismerem a számokat. Üzennek, feltárják a titkaikat, mélyen megnyílnak előttem a számok, az összefüggéseik…

Igazi csodabirodalom. Számokkal elmesélt élettörténetek, vágyak, lehetőségek…”

http://shiane.hu/

“Violát pár éve ismertem meg, mikoris több oldási terápiákkal, kezelési módszerekkel kapcsolatos szórólapja a kezembe akadt! Már akkor az volt a megérzésem h nekem erre szükségem van és el kell mennem hozzá, ígyhát felkerestem őt!

Először numerológiai elemzéssel egybekötött meditációs oldáson vettem részt, amely már akkor nagy hatással volt rám!

A numerológia olyan széles skálát mutatott a mélyebb önismeretem felé, melyet eddig még nem is tapasztaltam és a meditációs oldások rengeteget segítettek folyamatosan a régi problémák, rossz programok, rögződések felismerésében, feloldásában és elengedésében. Így a jelenemben sokkal gyorsabban és hatékonyabban működött minden pl.: az önmegvalósítás, munka, anyagiak és párkapcsolat terén is.

Nagyon tetszett, így elmentem hozzá egy numerológiai tanfolyamra, melynek azóta is nagyon nagy hasznát veszem az életben vagy másokat segítve és járok további képzéseire is ezzel kapcsolatban!

A tarot is itt ismertem meg, mely remekül mutatja meg az épp adott élethelyzeteinket, melyben vagyunk- mit kell tudnunk, min kell dolgoznunk…stb.-  arra megoldást kínál, illetve előre vetíti hogy mi vár még ránk az adott életszakaszunkban, személyes évünkben, hónapunkban, hetünkben, napunkban is!

Mivel a problémáim eléggé összetettek voltak a múltból és mindig tevődött hozzá a jelenben is, így a többi terápiát is bevontuk a kezelésekbe, melyek szintén csodálatosan működtek nálam! pl.: Schüssler-sók illetve a Bach – virág terápia, melynek most már a komplexebb változatát használom a Moksát – mely a Bach virágra épül, azt tartalmazza, de több összetevőben, több mindent old ki és így még hatékonyabb!

A Moksa is fantasztikus, nagyon szeretem, mert csak reggel kell bevennem belőle 10 cseppet étkezés előtt és így egész nap teszi a dolgát, belülről oldja a tudatalatti blokkokat, sérelmeket, rossz programokat ebből illetve az előző életekből!

Azt tudni kell viszont hogy mindenkinél más a kioldódás gyorsasága, aki nagyon érzékeny az energiákra, mint én és nagyon erősek az intuíciós képességei, annál nagyon gyorsan történik és gyorsan jön a megoldás is! Nálam ez például 1 napon belül vagy egy nap múlva bekövetkezik! Ezért is szeretem!

Egy példát említenék is ezzel kapcsolatban:  Fölmondták az egyik szalont, ahol masszőrként dolgoztam, így másik helyet kellett keresnem. Sokáig kerestem, sok helyet megnéztem, de nem találtam minden szempontból megfelelőt, míg Viola akkoriban ismertette meg velem a Moksát, így elkezdtem használni és már másnap kaptam egy remek információt ezzel kapcsolatban hogy még hol nézzem ezt meg! Egy hirdető plakáton voltak kirakva helyek és onnan egy volt, ami kitűnő volt minden szempontból, így meg is köttetett a bérlési szerződés! Szóval remekül működik a jelenben, feloldva a tudatalattiban lévő gátló tényezőket és így magasabb rezgésre hangol!

Mindenkinek szívből és szeretettel ajánlom Violánál ezeket a csodálatos önismereti, oldási technikákat, kezeléseket illetve tanfolyamokat, mert ezeket egy olyan folyamatosan önmagát képző és nagy tudású embertől kaphatja meg, aki végtelenül kedves, önzetlen, szeretetteljes segítőkész személyiségével bármikor az ember segítségére van és mindezt elkötelezetten teszi!

Köszönöm,  és Nagyon hálás vagyok neked az eddigi segítségekért hogy boldogabbá, elégedettebbé, sikeresebbé váltam ezek által! :)”

Puszi:

M.Andi

“Kedves Viola!

Az oldás segített feldolgozni a “lelki” problémámat.

Hihetetlen, de teljesen elmúlt az a vádló érzés, amit magammal szemben éreztem. 🙂

Ez pedig fantasztikus. Mindent nagyon köszönök!

Jó tudni, hogy nehézségek esetén számíthatok rád!”

V.Ildikó

“Évekkel ezelőtt úgy éreztem, hogy az életemben voltak olyan dolgok, amelyeket nehezen tudtam helyére tenni.

Úgy alakult, hogy találkoztam Violával, akivel sokat beszélgettünk a problémáról egy nyugodt környezetben.

Egyre többet tudtam meg önmagamról és a Bach virágterápia segítségével csökkentek félelmeim, szorongásaim.

Ezek után könnyebben elfogadtam azokat az akadályokat, amelyek az utamat érintették, megtaláltam a lelki békémet.

Szeretném megköszönni Violának a szaktudását, segítségét, toleranciáját!”

Jelige: “Napsugár”

“Drága Viola!

Napok óta készülök írni.

Szeretném elmondani, hogy fantasztikus dolgok történnek Velem, mióta nálad jártam.

Amikor az oldást kértem, és nem találtam ajtókat, arra gondoltam, na mehetek haza, rajtam nem lehet segíteni. Amikor a tízes szám megjelent a jövő oldalán, arra gondoltam tíz év mire a sebem beforr.

Tudod mi történt? Mindössze tíz nap kellett hozzá.

Régebben is bizalommal fordultak hozzám az emberek, de mióta nálad voltam,

folyamatosan fordulnak hozzám lelki segítségért. Meglátom a szemükben a bánatukat.

Eddig is észre szoktam venni, de most mintha meghatványozódott volna a figyelmem.

Ugyanakkor meg kell tanulnom, nem a szívemre venni mások gondját-baját, mert akkor kimerülök.

Még egyszer nagyon boldog vagyok, hogy a megérzésemre hagyatkoztam, és megismerhettelek.

Szerettem volna az örömömet megosztani Veled!

Csodás napokat kívánok: Ildikó”

“Szia Viola.

A rendelődben történt látogatásom óta a következő dolgokat tapasztaltam a személyre szabott Bach virágterápiával kapcsolatban.

Mikor nálad jártam volt egy olyan szituáció, helyzet ami már 4-5 hónapja se előre se hátra nem mozdult.

A cseppek szedése utáni 2. hétben kaptam egy telefont ami a dolgot, ügyet kb. 200 km/h-s sebességre kapcsolta és pár óra múlva egy új megoldás érkezett ami helyrerakta az adott szituációt és azóta is dinamikusan és sikeresen működik.

Más. Egy munkával kapcsolatos szituációt is sikeresen és hatékonyan tudtam kezelni, amit hónapokig csak fejben játszottam le.

Most sokkal jobban érzem magam, hogy ezt megléptem.

Plusz egy állóvizes párkapcsolatot is le tudtam zárni, (ezen még magam is meglepődtem, mikor pontot tettem a dolog végére.) Bár azt hiszem ez mindkét fél számára nem a zárás, hanem egy új nyitás lehetőségét hozta el.

Nos “röviden” ennyit a történtekről.

Szóval mindenkinek ajánlom Violát és az ő szaktudását és emberközpontú hozzáállását.

További sok sikert és sok hasonló sikertörténetet kívánok neked.

üdw: Joó Gábor”

“Nagyon sokat segített egy egy foglalkozás, amikor padlón voltam, mindig sokkal jobb hangulatban jöttem el, és egy akkora energiabombát adott, ami hetekig meghatározta a jó hangulatomat! Nagyon nehéz időszakon segített át, és később is akármikor megyek mindig kicsit másképpen látom a dolgokat, mint korábban, sokkal pozitívabban! Nagyon sokat köszönhetek neki! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kicsit is rossz passzban van és nem látja a kiutat, mert mindig talál megoldást bármilyen problémáról legyen is szó!”

Puszi:

K.Orsi

Back To Top