skip to Main Content

LÉLEKÁLLÍTÁSOK

LÁSS VÉGRE RÁ A PROBLÉMÁIDRA KÍVÜLRŐL

Párkapcsolat, munka, egészség, karrier, család, életcél, nőiesség, önbizalom, félelmek…. milyen lenne ha végre rálátnál arra, mi okozza ezekben az elakadásaidat és hogyan tudnád végre MEGSZÜNTETNI ŐKET?

2022.november 04. Lélekállítások – !
Téma: Életcél és ÉletJátszmák tisztázása, illetve amit hoztok (párkapcsolat, nőiség, döntéshelyzetek, karrier, anyagi bőség, egészség…)! 🙂
Új helyen (Székesfehérvár, Széchenyi u.99.), megújult feltételekkel várok sok szeretettel minden kedves érdeklődőt, 💖
– aki szeretne végre jobban ránézni saját élete alakulására, 👀
– problémáinak okára, illetve 🔎
– rátalálni/meglátni az abból kivezető utat is! 😊💗🌟
Kb. 6-8 fős állításokat tartunk 17.15-21.15 óráig.
Minden résztvevő állíthat, szerepelhet, vagy csak nézőként figyelhet is, mindenkinek kb. 30-40 perc jut a saját állításá(ai)ra!
A részvétel díja elővételben csak: 6.000 Ft 
(4 óra egy 30-40 perces saját állítással!)
Jelentkezzetek mielőbb Messenger üzenetben/telefonon! 📃✏✅
📞06303415157
Várlak Titeket szetetettel! 🌞
Viola 🌸
A Lélekállítások mindig fantasztikus hangulatban telnek! 🤩
Jobbnál jobb témák kerülnek elő és rengeteg dolog megértésre kerül!
‼️Vigyázat! – Hatnak a gyakorlatok! 😎
M. rá pár napra megkapta a kinevezést 👏, amiben ezúton is köszöni a Résztvevők támogatását az ezzel kapcsolatos állításához! 🙏😊

R. -nek egyszerre 2 fiú is elkezdett komolyan udvarolni!  😊🌸💐

⚠️Ha kedvet kaptál és kipróbálnád ezt az élményt Te is, mert lenne témád siess!🎈
Ha nem akarsz lemaradni a következőről, regisztálj gyorsan itt, ⬇️
mert a helyek száma korlátozott!🎀
A következő alkalom:
Mi is az a “Lélekállítások”?
👫👭🧑‍🤝‍🧑Képzelj el egy csoport embert (8-10fő): férfiakat, nőket, időseket, fiatalokat vegyesen, akik miután röviden bemutatkoztak egymásnak, egy teremben körben ülnek.
👁Azért érkeztek, mert szeretnének kívülről, új/más szemmel rálátni végre egy-egy problémájukra.
💔Ez lehet bármi! Például önbizalom hiány, párkapcsolati gond, munkával nehézségek témái, az illetőnek a betegségével, családtagjaival, barátaival, ismerőseivel való kapcsolata, nőiessége, férfiassága, gyerekvállalási blokkja, gyász/trauma feldolgozási elakadása, negatív szülői mintái, káros szokásai, stb-stb…
👉Ha van tehát egy adott témája valakinek, amiben úgy érzi, hogy elakadt, nem tudja azt valamiért megoldani vagy esetleg átalakítani, javítani szeretné, akkor ezt “fel tudja állítani” a teremben középen úgy, hogy szereplőket választ hozzá.
🧎🚶‍♀️🧘A szereplők beállnak a térbe és egymáshoz képest mozognak, elhelyezkednek úgy, ahogy éppen akkor jól esik számukra:
távolabb állnak meg, elfordulnak, legugolnak, közelednek…
⁉️A vezető kérdéseket tesz fel közben nekik és igyekszik a csoporttal közösen kibontani és értelmezni az így felismerhető mintázatokat.
🙋‍♀️💥Nagyon érdekes, hogy ezekből a mozgásokból és a szereplők érzéseiből, válaszaiból rengeteg olyan dolog kiderül és megérthetővé válik, ami eddig rejtve maradt a témát hozó ember számára!
🌟Rengeteg rácsodálkozás, aha-élmény, felismerés és katarzis tapasztalható ettől az új nézőponttól!
Nemcsak a témát hozó illető döbben rá ilyenkor számos igazságra és univerzális bölcsességre, de mind a szereplők, mind a nézők is átélik ugyanezen hasznos meglátásokat!
😄🥲🤩Felszabadító nevetésekkel és néha örömkönnyekkel is, ám mindig kiváló hangulatban szoktak telni ezek az egyenként rövid 15-30-45 perces témaállítások!
🎁A 4 órás esemény végére mindenki inspiráló gondolatokkal gazdagodhat, amik még a következő hetekben is emlékként felidéződhetnek, hogy egy új tapasztalatként segíthessenek abban, hogy egy más, számunkra kedvezőbb irányba változtathassuk életünket!
🌸🌿🌷Érdemes kipróbálni és megtapasztalni ezt a különleges módszert! ☺
LÉLEKÁLLÍTÁSOK – Visszajelzés:
“Most volt az első alkalom, hogy részt vettem lélekállításon! 😊
Nem tudtam pontosan, hogy mire kell számítanom, hiszen nagyon utána sem néztem a dolognak.
Korábban már hallottam róla nagyvonalakban. De szerettem volna ha külső befolyásoló vélemény nélkül átélni és megtapasztalni a bőrömön.
Az állítások alatt számtalan olyan helyzet volt, amiben megvilágosodást nyertem és rá tudtam vonatkoztatni a saját életemre. Amikor pedig játszanom kellett, valóban érzések törtek fel bennem.
Eleinte kicsit félénk voltam, úgy éreztem gondot fog jelenteni, hogy szerepelni kell. De igazából minden ösztönösen jött magától, nem kellett eröltetni semmit. 🌸
Nagyon várom a következő alkalmat, szerintem nagyon hasznos és az ember nem csak bizonyos helyzetekre kaphat választ, hanem önmagáról is tanulhat új dolgokat. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy minden korosztályból jelen voltunk . A tinédzser kamaszfiútól kezdve a nagymamáig. Olyan sokféle ember volt, mégis hihetetlen empátiával és szeretettel fordultunk egymás felé. 💝
Azt gondolom, hogy ha valaki valamiben bizonytalan itt bátran megkérdezheti. Biztos vagyok benne, hogy a következő alkalmon is ott leszek! 💞
Lakatos Lilla 2021.szeptember” 

Lélekállításokról - röviden

Back To Top