Visszajelzések

Sosem késő az önszeretet

Kedves Viola!

A nemrégiben Nálad tett látogatásommal és a beszélgetésünkkel kapcsolatban szeretnék még néhány gondolatot megosztani Veled.
66 éves elmúltam, „megettem már a kenyerem javát”, de szinte egész eddigi életemben nem éreztem jól magam, úgy éreztem, nem vagyok a helyemen.

Az évek során több önismereti könyvet olvastam keresve a megoldást, mert éreztem, hogy kellene foglalkoznom magammal.
Telt múlt az idő és egyszer csak olyan élethelyzetbe kerültem, hogy elegem lett az önvádból, lelkiismeret-furdalásból, az aggódásból, a félelemből, és abból, hogy mindig a környezetemnek akartam megfelelni.

Elérkezett az a pont, amikor már tudtam, cselekednem kell. Nem engedhetem meg magamnak, hogy hagyjam végleg elmenni magam mellett a hátralévő életemet.

Ekkor határoztam el, hogy a tavaly Karácsonyra kapott ajándék konzultáció lehetőségével élve megkeresselek, és segítségedet kérjem a mélypontomból való kilábaláshoz.

A Veled való beszélgetés új nézőpontot tárt elém. Szelíden, türelmesen és logikusan rávezettél arra, hogy szeressem magam és hogy hogyan tegyem ezt, meg hogyan tudom kihozni magamból a legjobb énemet.
Nagyon megnyugodtam és lett hitem abban, hogy 66 évesen sem késő.

A Tükörvény című könyvet is megkaptam Tőled, amit Irmával közösen írtatok Kislányomtól már hallottam erről a könyvről, ezt kérte tőlem Karácsonyra.
Beszélgetésünket követően megnyugodva mentem haza, tele hittel és reménnyel, és otthon azonnal el kezdtem olvasni a könyvet és le sem tudtam tenni, míg a végére nem értem.

Maga a történet is tetszett és érdekelt, de a sok-sok tanítás ráébresztett arra, hogy mennyire fontos az önismeret, önelfogadás, a tudatos cselekvés, hogy harmonikusabb életünk legyen és megtaláljuk a belső békét önmagunkban.
Annyira nagy hatással volt rám, hogy nem megvárva a Karácsony estét, azonnal oda is adtam kislányomnak, hogy ö is minél előbb erőt meríthessen belőle.

Tudom, még nagyon sokat kell tanulnom, de most már azon leszek, hogy „jó tanuló” legyek.
Nagyon köszönöm a hatalmas segítséget, hogy elindítottál az önfejlesztés nem könnyű útján.
Bár előbb kezdtem volna…..

Szeretettel:
Andrea

Sosem késő az önszeretet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva