Tükörvény LandingPage

Tükörvény

Önismereti regény válaszút előtt állóknak

Kedves Olvasó!

Mi van akkor, ha úgy érezzük: válaszúthoz érkezünk? Amikor fontos döntést kell meghoznunk az életünkben? Azt gondoljuk, mindenképpen választanunk kell, pedig nem biztos…

Cikk a FEOL oldalán

Fotó: Právetzné Róth Hajnalka

Csak akkor nehéz egy választás, ha nem látunk mögé!

Amint megérted a dilemmádat/kérdésedet, megszületik rá a válasz!!!

A megértéshez pedig a megismerésen keresztül vezet az út!

TÜKÖRVÉNY című regényünkből megtudhatod milyen irányba indulj el, ha választás elé kerülsz életedben!

Tükörvény YouTube videó ajánló

Részletesebben:

Elakadtál az életedben és nem tudod merre indulj tovább? Kíváncsi vagy egyáltalán hogyan és miért kerültél problémás, dilemmás helyzetbe? Legfőképpen pedig, hogyan juss ki végre belőle?

Esetleg érdekelnek az élet nagy kérdései, összefüggései, az Univerzális Törvények, de mindenhol csak bonyolult okfejtéseket hallasz? És senki nincs, aki egyszerűen megfogalmazná azokat úgy, hogy nemcsak, hogy könnyedén felismered és megérted végre, de meg is jegyzed, valamint a gyakorlatban is tudod végre alkalmazni azokat?

Ha igen ez a könyv Neked szól! 🙂 Itt egy XXI. századi történeten keresztül rendkívül könnyen és érthetően találhatsz válaszokat ezen kérdéseidre!

De csak akkor szól valóban Neked, ha végre nem a környezetedet szeretnéd hibáztatni a dolgaidért, körülményeidért!

Hanem hajlandó vagy belenézni életed tükrébe és elkezdeni olyan irányba változtatni a gondolataidat-érzéseidet-cselekedeteidet, hogy egy olyan képet láss végre visszatükröződni, amilyenre a szíved mélyén mindig is vágytál!

Megrendelhető TÜKÖRVÉNY című első közös könyvünk!

Tükörvény  – Ha válaszúthoz érkezel –

Ár: 3500 Ft (+1000 Ft postaköltség)

Sok szeretettel:

Vacsi Viola és Horváth Irma

Információ: 06/30/341-5157

Ezúton is hálásan köszönjük a folyamatos visszajelzéseket!

Párat megosztunk a könyvről:

     

 

Tükörvény könyv borítója - előlap
Tükörvény könyv borítója - hátlap

  Házhoz szállításSzemélyes átvétel (Székesfehérvár Széchenyi u. 99)
  TÜKÖRVÉNY

  Tükörvény YouTube Videó Ajánló

  Írta: Fehérvári Hírek 

  Letehetetlen… a Tükörvény

  TÜKÖRVÉNY – két író, egy letehetetlen könyv, 4 kérdés

  A TITOK

  Riporter:
  Sokan nem bírják letenni első közös könyveteket: Tükörvény – Ha válaszúthoz érkezel – című önismereti regényeteket, ami a visszajelzések alapján rengeteg kérdést elindít az olvasóban az egyéni életével és döntéseivel kapcsolatban. Mit gondoltok, mi lehet ennek a titka? Egyáltalán miért és hogyan kezdtétek el írni ezt a művet közösen?
   
  Viola és Irma:
  Már több mint tíz éve ismerjük és követjük egymás életét. Viola önismereti tanácsadói munkája során rengeteg dilemmás helyzettel és megoldásával találkozott, folyamatosan készült ezekről egy olyan könyvet írni, amiben könnyen és érthetően elmagyarázza az életünkben működő univerzális törvényszerűségeket, hogy sokkal egyszerűbben rátaláljanak az emberek problémáik okaira, de legfőképpen arra, hogy hogyan is tudják végre megoldani azokat.
  Irma Ringató foglalkozásai melletti művészi oldalához hozzá tartoznak a dalok, versek és novellák is. Ő ajánlotta fel, hogy szívesen segít elindítani a regényt, kitalálni a főszereplő karaktereket, hogy egy XXI. századi életből vett történeten keresztül még jobban érthetővé és élvezhetővé váljon az a rengeteg tudás és információ, amit Viola nem tudott nem beletenni a műbe.
  Az egyik titok biztosan ez a kettősség, illetve hármasság: tartalom – forma és persze maga a mű befogadója. A mély mondanivaló és a könnyed cselekmény, ami egyszerre viszi az olvasót, de egyben megállásra is készteti folyton, hogy elgondolkodjon azon, vajon az ő életében hogyan is jelennek meg hasonló dilemmás helyzetek és miképpen tudná a kapott megoldási javaslatokat könnyedén alkalmazni rájuk.

  VÁLASZÚT

   
  Riporter:
  Miről szól pontosan a könyvetek és miért pont ezt a témát választottátok? Személyesen is érintettek vagytok esetleg benne?
   
  Viola és Irma:
  Csak abban a témában vagy igazán hiteles, amit magad is megtapasztaltál már valamilyen formában. Mindketten megéltünk már sok mindent. Volt saját témánk rengeteg. Felsejlenek személyes történetek, vonatkozások a magánéleti és egyéb válságainkból természetesen ebben a könyvünkben. Ki ne élt volna már át olyan helyzetet, amikor nem tudta mi tévő legyen, úgy érezte, hogy elborítják a problémák hullámai, mintha örvénybe került volna, ami lerántja, és nem tudja, merre van a kiút?
  Sokan párkapcsolat gondokkal is szembesülnek, vagy keresik azt a munkát, hivatást, amiben kiteljesedhetnek, vagy csak egyszerűen szeretnének boldogabb életet élni. Irma három gyermek édesanyja és már régóta él házasságban, tanári pályán is tevékenykedett, volt személyzeti vezető egy cégnél. Most saját lábán áll, masszázs terapeutaként dolgozik, valamint zeneterápiával, és megéli a művészi oldalát is.
  Viola egy gyermekkel elvált, dolgozott közgazdászként állami szektorban, ismeri a multinacionális környezetet is és mindemellett régóta foglalkozik felnőttekkel, valamint gyerekekkel a tanácsadói, virágterapeuta és egyéb segítő módszereivel.
  Különböző utak, különböző megoldások, mégis egy könyvbe kerültek bele. Nagyon mások vagyunk, pont így egészítjük ki egymást jól. A másságunkban benne vagy egyfajta összhang, ami a műben is érezhető az olvasók szerint. Nehéz átadni, hogy mit is mutat be pontosan ez a könyv. Annyi mindent átölel, megmutat a világról, segít eligazodni az útvesztőkben és többek között a harmóniáról is szól. Arról az útról, ahogyan el is érhető az.

  KIADÁS

   
  Riporter:
  Nehéz volt ezt a kettősséget, különbséget összeegyeztetni? Hogyan adtátok ki végül a könyveteket? Ha jól tudom magánkiadásban jelentettétek meg közösen 2020. augusztus közepétől. Milyen egy ilyen készítési folyamat?
   
  Viola és Irma:
  Valahogy szépen gördült minden. Bár természetesen voltak buktatók, ám a könyv szinte együtt élt velünk. Végig tanított bennünket is a leckéire, s végül mindenki megtalálta a közös írásban a maga erősségét és azt alkalmazta. Nagyon izgalmas és tanulságos volt belülről látni és megélni magát a készítési folyamatot! Sok barátunk segített az írási, szerkesztési, lektorálási folyamatokban.
  A könyv igazi csapatmunka eredménye! Mindenki mellettünk állt és támogatta ezt a könyvet már az első pillanattól kezdődően, amiért rendkívül hálásak vagyunk! A borítóhoz Viola édesanyja, Vacsi Marcsi készítette a festményt, a belső fejezetek illusztrációit pedig Irma lánya Fejes Fanni Mira rajzolta.
  Egy fejezetet pedig nem is mi írtunk végül, Bogenfürst Viktor segített, mikor elakadtunk egy résznél. Közösen terveztük az arculatot, formátumot, borítót, hátlapot is. Nyomdát is mi választottunk, s közös összefogásból nyomtattuk ki a példányokat, melyeket honlapunkon keresztül lehet megrendelni, vagy személyesen nálunk megvásárolni.

  JÖVŐ

  Riporter:
  Ki ne szeretné megoldani a dilemmás döntési helyzeteit? Ebben a könyvben rengeteg olyan új nézőpontot és tanácsot kapunk ehhez, amire magunktól tényleg nagyon nem gondolnánk, pedig tényleg pofon egyszerűnek és természetesnek tűnnek. Tervezitek a folytatást?
  Viola és Irma:
  A történet egy nő életének egy szakaszáról szól picit női szemmel bemutatva fő buktatókat és krízishelyzeteket, valamint kivezető utakat is természetesen. Férfiak is nagyon szívesen olvassák ezt a könyvet, de lehetséges, hogy az ő nézőpontjukból is érkezik majd egy további regény, illetve a fiatalok felől is nagy az igény arra, hogy megismerhessék szélesebb körben ezeket az életbölcsességeket.
  A honlapunkon (Megismeresek.hu, Horvathirma.hu) és a közösségi oldalainkon addig is folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket. Egyelőre a TÜKÖRVÉNY-hez kapcsolódóan is jönnek a további kérdések. Szeretnének író-olvasó találkozókat is azok, akik már olvasták és megszerették a művet. Ennek nagyon örülünk, hiszen nem titkolt célunk volt elgondolkodtatni és változtatásra ösztönözni az embereket, hogy egy olyan életet alakítsanak ki, amiben végre boldogabban élhetnek!
  Riporter:
  Gratulálok a könyvetekhez! Igazán egyedi módon készült, nagyon különleges élmény a történet és a tanulságok olvasása, a hatása is reméljük hasonlóan különleges lesz!

  Tükörvény Könyvbemutató – Képek

  2020. Szeptember 10. KÖFÉM Művelődési Ház Székesfehérvár

  Tükörvény 2020.szeptember 14. Fejér Megyei Hírlap, FEOL cikk 2020.Szept.

  FEOL cikk

  Horváth Irma és Vacsi Viola bemutatták

  Tükörvény című könyvüket

  Bokros Judit

  FEOL, Fejér Megyei Hírportál

  ÁRKIT MEGÉRINTHET 

  Mi van akkor, ha úgy érezzük: válaszúthoz érkezünk? Amikor fontos döntést kell meghoznunk az életünkben? Azt gondoljuk, mindenképpen választanunk kell, pedig nem biztos.

  Az önismeretet segítő, önfejlesztő könyvek általában népszerűek az utóbbi időben. Egy székesfehérvári szerzőpáros, a sokak által ismert Horváth Irma és Vacsi Viola is ebben a műfajban vágott bele a könyvírásba, hiszen mindkettőjük otthonosan mozog ezen a területen, sok éves tapasztalattal rendelkeznek, és úgy gondolták, hogy ezt most másokkal is szeretnék megosztani. Regényben kezdtek hát gondolkodni, s ez elméleti tervezgetést idén májusban váltották föl a tettek, az egymásra hangolódás pedig annyira jól sikerült, hogy augusztusban már kézbe is vehették a puha borítású, kellemes küllemű Tükörvény című könyvüket. Az „első közös gyermeküket” – hangzott el a minap tartott kötetbemutatón a Köfém Művelődési Házban, ahol Temesvári Márta kérdezte a hölgyeket.

  A közönség hamar megtudhatta, hogy nem pusztán történetmesélésről van szó, hanem a szerzők a cselekményen keresztül fontos, univerzális tanításokat, bölcsességeket osztanak meg az olvasóval, aki így közelebb kerülhet valódi önmagához.

  Vacsi Viola és Horváth Irma mesélt a regény keletkezéséről Fotó: Pesti Tamás

  Az oldott hangulatú, online is közvetített esemény kezdetén a különféle módszerekben ismeretet szerzett, önismereti tanácsadással foglalkozó Viola elmondta: az elmúlt tíz évben nagyon sok személyes élettörténettel ismerkedett meg, és az utóbbi pár évben úgy érezte, nagyon szeretné megosztani valamilyen formában a hallottakat. Méghozzá azért, hogy minél többen juthassanak el fontos felismerésekig, amelyek akár jobb életminőséget eredményezhetnek. Barátnője, írótársa, Irma kisgyermekkori zenei neveléssel foglalkozik például a Ringatókon keresztül, de jó ideje ír verseket, novellákat, s masszázzsal is foglalkozott. Így szinte kínálta magát az együttműködés kettejük között. Úgy vélték: szeretnék átadni a tudást, az általuk már tudott törvényszerűségeket, hátha ezáltal is jobbá tudják tenni a világot.

  A munka menetéről elmesélték: Viola szándékához a végső lökést Irma adta meg, aki tavasszal, a viszonylag tétlenebb karantén időszaka alatt vetette fel, hogy készülhetne könyv. Az ihlet is azonnal jött, meglett a fő helyszín és a főszereplő, s abban is megegyeztek, hogy a kerettörténetet főleg Irma írja, a hozzá kapcsolódó tanításokat, bölcsességeket pedig Viola. Haladt is a munka szépen, ám jött egy elakadás, amikor valahogy egyikőjük sem tudta, hogyan tovább. Bármit írtak, azt nem érezték megfelelőnek. Itt lépett közbe Bogenfürst Viktor, aki végigkövette a folyamatot, s úgy döntött: megír egy fejezetet.

  Ezzel pedig visszazökkentette a szerzőket, ám az már akkor kiderült, hogy az általa lejegyzett rész a könyv zárása lesz. A befejezés tehát egy férfinak köszönhető, és a bemutatón kiderült az is, hogy bizony az olvasás sem csupán nőknek ajánlott.
  Viola és Irma akár pároknak, családoknak is ajánlja a Tükörvényt, amiről kiderült, hogy már eddig is sokaknak nyújtott kapaszkodót, többeknek pedig megerősítést adott.

  A bemutatón ott volt a borítót tervező Vacsi Marcsi (Viola édesanyja), akinek festménykiállítása még látható az aulában, valamint az illusztrációkért felelős Fejes Fanni, aki Irma lánya. Ebből is látszik, milyen jó kis csapatmunka révén állt össze a könyv, ami bizonyára megtalálja azokat, akiknek igazán szükségük van rá.

  VÖRÖSMARTY RÁDIÓ

  🎧🎤📻 Szeretettel ajánlom meghallgatásra: a Vörösmarty Rádióban szerepel a TÜKÖRVÉNY című önismereti regényünk!

  Zsuzsanna Galántai készített Irma Horváth-tal és velem egy rövid beszélgetést a könyvről!
  💗📖🙏

  PODCAST

  Hallgassátok szeretettel:
  TÜKÖRVÉNY podcast 📖🎙💗
  Riporter: Fraller Ildikó, ÖKK Fehérvár PODCAST
  Fotókat készítette: Molnár Artúr