Rólam

Eseményeink: Lélekállítások 2023.06.23. részletek itt 

Legújabb könyvem már ELŐRENDELHETŐ! részletek itt

Nézőpontok – Heti Rádiós Beszélegetések 2022. podcaston

„A JÖVŐ A RENDRAKÁSRA VÁRÓ JELEN!” Antoine de Saint Exupéry

TEDD RENDBE VÉGRE AZ ÉLETED!

Fedezd fel végre a saját személyre szabott megoldókulcsodat életed harmonizálásához és rendbetételéhez, kríziseid feloldásához, boldogságod és vágyaid eléréséhez!

Lásd meg végre a világban – és egyben benned is – örökösen működő univerzális rendet és törvényszerűségeket!

JELENTKEZZ egy BESZÉLGETÉSRE velem!

  A rendelés elküldésével elfogadom az Adatvédelmi irányelvekben foglaltakat.
  Adatvédelmi irányelvek

  Kedves Látogató! Sok szeretettel köszöntelek!

  Vacsi Viola vagyok Önismereti Tanácsadó. Több mint 10 éve foglalkozom a hozzám forduló felnőttek és gyerekek segítésében különféle módszerekkel.

  Személyes konzultációimon az emberi test-lélek-szellem harmóniájának helyreállításában látom a lelki problémák, különféle traumák, érzelmi kibillenések automatikus megoldódásának útját.

  Azt vallom, a jó tanácsadónál már az első találkozás alkalmával el kell induljon valami, meg kell történjen egy rápillantás, felismerés, valami változás. Éppen ezért sokszor már egy alkalom is elég egy problémás helyzet megoldásának elindításához! A többi már megy magától…!

  ALKALMAZOTT MÓDSZEREK

  ÉLETÚT RENDEZÉS: Szellemi szintű teljes rálátás saját egyéni életutunk kulcsfeladatára és elakadásaink forrására (gócpont), melyet felismerve hatékonyan kerülhetőek ki mindennapi kis- és nagy csapdáink, valamint feltárul kiteljesedésünk valódi iránya is a korlátainkon keresztül.

  Paradox-pszichológia

  Tudatalatti automatizmusaink feltárhatóak egy egyszerű gyakorlat (vezetett légző- és imaginációs gyakorlat) által, sőt, átdolgozásuk segítségével adott helyzetre megváltoztatott új, nem a szokásos válaszreakcióval tudok reagálni, ez által kilépve a mókuskerékből és megszüntetve a múlt által beégett kedvezőtlen mintákat.

  Önismereti személyiségfejlesztő

  A BACH virágok segítő hatása által különböző komoly lelki problémák, szélsőséges érzelmek, kedvezőtlen felvett szokások és minták oldhatóak meg, melyeket harmonizálva mindenki számára egyéni egyensúly biztosítható.

  Bach-virágterápia tanácsadó

  Különböző önismereti tesztek, a gyerekeknek játékos foglalkozások által történő beszélgetés, mely az érzelmi problémák/gátak felismerésében és rendezésében segít megtalálni a helyes utat.

  PSYCH-K

  A születési dátumunk (numerológiai) elemzése, illetve a Tarot kártyák kirakása megmutatja milyen adott élethelyzetben vagyok most, miből mit tanulhatok. Milyen utakon indulhatok el. Azok által hová juthatok, mire számíthatok különböző döntéseimet figyelembe véve.

  Numerológus

  Riport: Galántai Zsuzsa kérdez rólam a Vörösmarty Rádióban.

  Első vágatlan videóm: „Cseréld le az élettársadat!”

  Nem gondolom azt, hogy én gyógyítanék, kiegyensúlyoznék vagy helyreállítanék bármit is. Minden a hozzám fordulók érdeme!

  Az én dolgom az, hogy elinduljunk közösen egy úton. Méghozzá nem is akármilyenen! Egy olyan úton, ahol teljes biztonságban és támogató, óvó közegben szembe találkozhat végre önmagával, belső feszültségeivel, félelmeivel, múltbeli negatív emlékeivel, jövőtől való szorongásaival, fel nem dolgozott, meg nem értett, (érzelmi-/tapasztalati- és nem fogalom-szinten!) meg nem élt traumáival, de legfőképpen a jelen helyzetével, a tényekkel, melyekre való rálátás autómatikus, azonnali felismerésre és cselekedethez vezet!

  Hiszen mit ér a külső jólét, kényelem, gazdagság, ha belül nincs béke, rend és harmónia?

  Hogy lehet azt anélkül értékelni, élvezni, megszerezni vagy megtartani?

  Mit ér a világ összes lehetősége, kincse, ragyogása, ha bent:

  • félelem
  • traumák (válás, gyász, sérülések)
  • önbizalomhiány
  • harag
  • bűntudat
  • féltés/aggódás szeretteinkért
  • szorongás
  • alárendeltség/túladakozás
  • kétségbeesés
  • apátia
  • féltékenység
  • maximalizmus
  • irígység
  • kényszer
  • mánia
  • függőségek
  • depresszió
  • gyűlölet
  • stressz
  • bizonytalanság
  • döntésképtelenség
  • … és még hosszasan sorolhatnánk… az uralkodó?

  EGYÉNRE-SZABOTTSÁG

  Rengeteg jobbnál jobb előadást, könyvet, hanganyagot lehet találni mindezek megoldásáról, azonban egyik sem olyan gyors és hatékony, illetve pontos személyre szabott módszer, mint az, ha végre hajlandóak vagyunk a saját konkrét helyzetünkkel foglalkozni, figyelmünket annak megértésére és a helyzetben lévő dolgok tisztázására és a tanulságok felismerésére fordítani.

  JELENLÉT ÉS FIGYELEM

  A jelenlét figyelmének állapota – főleg ha egy másik fél figyelmével is kiegészül – rendkívül erős segítő ezen helyzetekben.

  A hétköznapi életünk pörgésében nem jut elég idő és figyelem letisztázódnia bennünk annak, amit megélünk, megtapasztalunk különféle érzésekben és tetteken keresztül. Sokszor azt is nehéz megfogalmaznunk, hogy mi is a problémánk, mi is a baj igazán.

  A probléma feltárása és megvizsgálása pedig már önmagában előrelépés annak megoldása felé

  HELYES MEGHATÁROZÁS – RÁLÁTÁS

  Ha tudni szeretnénk miért ebben a helyzetben vagyunk, hogy jutottunk el idáig és mihez kezdjünk vele, érdemes az önvizsgálat/önismeret útjára lépnünk.

  A megfelelő kérdés feltevése már magában hordozza a megoldást, a jó választ is egyben.

  AUTOMATIKUS HELYREÁLLÍTÁS

  Testünk rendkívül intelligens. Úgy van felépítve, hogy sérülések, betegségek esetén normál esetben magában hordozza a gyógyítás és helyreállítás módját is. Belső világunk is hasonlóképpen működik.

  A fájdalom és negatív érzések csak figyelmeztető jelek arra, hogy ideje utat engednünk a regenerálódáshoz szükséges változ(tat)ásoknak, amelynek módját is megsúgják érzéseink, esetlegesen tudatalattink, ha engedjük neki felfednie azt és végre megállunk meghallani, meglátni az üzenetét.

  TESTI-LELKI-SZELLEMI EGYENSÚLY

  A kiegyensúlyozott élethez minden szinten rendezettségre van szükségünk. Gondolataink-érzéseink és cselekedeteink nem függetlenek egymástól, kölcsönösen egymásra hatnak. Ahhoz, hogy megteremtsük a számunkra kedvező harmónikus, egészséges életet, rendet kell tennünk mindhárom szinten. Az általam alkalmazott módszerek is e hármas egységnek helyreállítását célozzák, ami a tartós harmónia kucsa és záloga egyben!

  TALÁLKOZÁS/TANÁCSADÁS – ELSŐ ALKALOMMAL MÁR EREDMÉNY

  Egy találkozás körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, mely során a kiinduló helyzet feltárása, az elérendő cél meghatározása és a segítő módszerek átbeszélése, majd a közösen kiválasztott(ak) alkalmazása történik.

  Az esetek 90%-ában már az első találkozás során el kell indulnia egy megértési folyamatnak. A legtöbben már itt képesek letenni régóta hordozott problémáikat és helyzetüket felismervén elindulni a saját maguk által felfedezett megoldási folyamaton/ösvényen. Többnyire már ez önmagában elegendő is, ha valaki kellő motiváltsággal, elszántsággal és akaraterővel rendelkezik, hogy visszanyerje egyensúlyát és harmóniáját és megoldja önállóan problémáját.

  KÉPESSÉG KIALAKÍTÁSA – MEGÉRTÉS

  Akinek ehhez több segítésre van szüksége, természetesen azzal további időpont egyeztetése következik, ám mindenképpen cél, hogy a hozzám forduló saját maga váljon képessé önmaga kiegyensúlyozására, szervezetének: testi-lelki-szellemi folyamatainak és működésének megértésére, valamint annak harmóniájának önálló, hatékony biztosítására.  🙂

  GYEREKEK

  Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy Szüleik és az Ő saját bizalmuk és megnyílásuk által sok gyermekkel találkozhattam és találkozhatok tanácsadói munkám során. Az Ő segítésük mindig különleges élmény, hiszen sokkal érzékenyebbek, ám ugyanakkor fogékonyabbak is a helyzetükre való rálátás, megértés és kiegyensúlyozás módszereire. A felnőttekkel való találkozás mellett igazán hasznosnak és felelősségteljesnek érzem a Velük való játékos (rajzos, bábos, mesés) ám mégis mély és jelentős foglalkozást is.

  Elhivatottnak tartom magam a jövő generációjának testi-lelki-szellemi harmonizálása iránt!

  Bejelentkezés/Időpont egyeztetés: 06/30/341-5157

  Csak akkor nehéz az életünk, ha nem értjük, nem látunk mögé! Ha nem tanulod meg a Világ leckéit, ismét újra kapod őket! Ám amint megérted a dilemmáidat/kérdéseidet az életben, megszületik rá a válasz!!!

  A megértéshez pedig a megismerésen keresztül vezet az út! Mi a megoldás?

  MEGISMERÉS    ->   MEGÉRTÉS = VÁLTOZÁS   ->  HARMÓNIA

  TEDD VÉGRE RENDBE AZ ÉLETED, ISMERD MEG HOGYAN TUDOD ÁTFORDÍTANI SORSODAT!

  Bejelentkezés: 06 (30) 341 5157

  Tükörvény

  Önismereti regény válaszút előtt állóknak

  Mi van akkor, ha úgy érezzük: válaszúthoz érkezünk? Amikor fontos döntést kell meghoznunk az életünkben? Azt gondoljuk, mindenképpen választanunk kell, pedig nem biztos.